`Carpaccio is niet zo heel moeilijk om te maken maar wel altijd heel lekker. Zorg wel altijd dat je ingrediënten vers en van goede kwaliteit zijn dan ga je zeker extra van genieten. Door het gebruiken van Gerookte Ribeye krijgt je carpaccio een bijzondere twist
WE GAAN BOUWEN
Maak de sla aan met een heel klein beetje olijfolie en leg een toef in het midden van de vier borden.
Verdeel de Gerookte Ribeye over de borden zodat je da sla niet meer ziet
Snij de Parmigiano met een kaasschaaf en strooi deze , samen met de pijnboompitten en een paar blaadjes basilicum, over de Ribeye.
Zout, Peper en olijfolie naar smaak toe voegen en smullen maar.
WIJNADVIES
Bij Capraccio kan je combineren met wijn als je voor rood gaat probeer dan eens een Blauer Spätburgunder dat zal je verrassen.
WEINGUT SEEGER | BLAUER SPÄTBURGUNDER
Dit is een heerlijke robijnrode wijn met de kenmerkende aroma’s van kersen, frambozen, bosbessen en kruiden. De lichte rokerigheid van deze wijn maakt hem juist zo geschikt bij de carpaccio van Gerookte Ribeye.
Serveeren op ca. 15°C.
De wijn doet het ook goed bij stoofpotten met gevogelte of konijn, gebraden kalfsmedaillons, gegrilde lamskoteletjes en rijpe kazen.
Adres
Molecatenlaan 18b | 7339LM Ugchelen
OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten Dinsdag: 11:00u tot 17:30 Woensdag: 11:00u tot 17:30 Donderdag: 10:00u tot 17:30 Vrijdag: 10:00u tot 17:30 Zaterdag: 10:00u tot 17:00 Zondag: Gesloten