Voor vier personen:
`Carpaccio is niet zo heel moeilijk om te maken maar wel altijd heel lekker. Zorg wel altijd dat je ingrediënten vers en van goede kwaliteit zijn dan ga je zeker extra van genieten. Door het gebruiken van Gerookte Ribeye krijgt je carpaccio een bijzondere twist
WE GAAN BOUWEN
WIJNADVIES
Bij Capraccio kan je combineren met wijn als je voor rood gaat probeer dan eens een Blauer Spätburgunder dat zal je verrassen.
Dit is een heerlijke robijnrode wijn met de kenmerkende aroma’s van kersen, frambozen, bosbessen en kruiden. De lichte rokerigheid van deze wijn maakt hem juist zo geschikt bij de carpaccio van Gerookte Ribeye.
Serveeren op ca. 15°C.
De wijn doet het ook goed bij stoofpotten met gevogelte of konijn, gebraden kalfsmedaillons, gegrilde lamskoteletjes en rijpe kazen.
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00u tot 17:30
Woensdag: 11:00u tot 17:30
Donderdag: 10:00u tot 17:30
Vrijdag: 10:00u tot 17:30
Zaterdag: 10:00u tot 17:00
Zondag: Gesloten