Voor vier personen:
Snijd het sjalotje en een deel van de peterselie zo fijn mogelijk. Ontdoe de bospaddestoelen van zand en leg ze klaar.
DE SAUS
We gaan smaak aanbrengen:
Giet de pasta voorzichtig af en schep deze in de pan met saus, meng het geheel voorzichtig. Verdeel de pasta over de borden en schep de er een beetje saus over. Garneer met de rest van de peterselie of basilicum. Heb je voor de verse truffel gekozen verdeel deze dan nu over de borden. Scheutje (Truffel) olie er over en klaar…..!!
WIJNADVIES
Voor het geval je er een lekker wijntje bij wil drinken zou dit mijn keuze zijn
Deze Nebbiolo van Luigi Einaudi zal het zeker goed doen bij dit heerlijke gerecht. De elegante granaatappel rode wijn heeft een volle krachtige smaak en een lange afdronk. De soepele tannines maken deze wijn prettig om te drinken..
Naast dit gerecht met bospaddestoelen en truffel past deze wijn ook goed bij mooie vleesgerechten zoals kalfsvlees en ossenhaas of licht wild.
De wijn is gemaakt van de jonge Nebbiolo stokken die nog net niet in aanmerking komen voor de Barolo’s van Luigi Einaudi. Die het trouwens ook zeer goed zouden doen bij dit gerecht..
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00u tot 17:30
Woensdag: 11:00u tot 17:30
Donderdag: 10:00u tot 17:30
Vrijdag: 10:00u tot 17:30
Zaterdag: 10:00u tot 17:00
Zondag: Gesloten