PINK SUMMER
Suiker water: voeg 500 ml water en 500 g suiker toe aan een medium hete pan, roer tot de suiker is opgelost. zet het vuur uit zodra het begint te koken.
vul het glas met gemalen ijs. Voeg alle ingrediënten, behalve croft pink, toe in een cocktailshaker met ijs. schudden. zeef in het glas over het gemalen ijs. top met croft roze. garneer met de rode vruchten.
PINK TONIC
Giet de tonic en croft pink in een longdrinkglas met ijs. voeg citroenschil toe en garneer met muntblaadjes en citroenschil.
PINK BRAMBLE
Suiker water: voeg 500 ml water en 500 g suiker toe aan een medium hete pan, roer tot de suiker is opgelost. zet het vuur uit zodra het begint te koken.
vul het glas met gemalen ijs. Voeg alle ingrediënten, behalve croft pink, toe in een cocktailshaker met ijs. schudden. zeef in het glas over het gemalen ijs. top met croft roze. garneer met de rode vruchten.
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00u tot 17:30
Woensdag: 11:00u tot 17:30
Donderdag: 10:00u tot 17:30
Vrijdag: 10:00u tot 17:30
Zaterdag: 10:00u tot 17:00
Zondag: Gesloten