Ik ben fan van deze salade mede door dat je eindeloos kunt combineren met de ingrediënten. Geen pecannoten in huis dan gebruik je bv gemengde nootjes. Geen blauwe bessen dan heb je misschien wel vijgen, mango, perzik of peer….
Kijk goed wat het seizoen te bieden heeft en wat je zelf lekker vindt.
“Buchee Affinee Blanc” is een heerlijk frisse en romige jonge geitenkaas die goed combineert met het zoet van de honing en het zout van de pancetta.
DE KAAS VOORBEREIDEN;
Oven voorverwarmen tot 150°
Plakken Kaas op een schaaltje ca. 10 min verwarmen
DE BORDEN VOORBEREIDEN
Bak de Pancetta in een droge koekenpan goudbruin
Verdeel de sla over de twee borden besprenkel met een beetje olijfolie en doe de “hussel”
Verdeel de pijnboompitten, Pecannoten, blauwe bessen en pancetta over de sla
Plaats de Kaas in het midden van je bord en schep er een a twee eetlepels honing over
WIJNADVIES
Voor het geval je er een lekker wijntje bij wil drinken zou dit mijn keuze zijn
Domaine Saint André | Rosé
Elegante rosé met een zachte, maar frisse smaak en subtiele aroma’s van rood fruit, watermeloen, bloemen en daarnaast verfijnde zuren uit de Languedoc, Frankrijk
Lekker als aperitief en bij salade met verse geitenkaas, gerookte zalm en bij spicy gerechten uit de Aziatische keuken.
Adres
Molecatenlaan 18b | 7339LM Ugchelen
OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten Dinsdag: 11:00u tot 17:30 Woensdag: 11:00u tot 17:30 Donderdag: 10:00u tot 17:30 Vrijdag: 10:00u tot 17:30 Zaterdag: 10:00u tot 17:00 Zondag: Gesloten