"The Wine Club"

Ben jij een echte wijnliefhebber en klaar om deze voorliefde naar een hoger niveau te tillen? Word dan lid van een van onze “Wine Clubs”!

Wij hebben voor jou een “twee-maandelijkse” en twee “kwartaal” abonnementen samengesteld elk met een andere insteek. Voor de jonge of nieuwe maar zeer zeker nieuwsgierige wijndrinker of voor de biologisch ingestelde, tot de enthousiaste verzamelaar. Genieten van een complete wijnervaring

Elk lidmaatschap omvat per doos, afhankelijk van het door jou gekozen abonnement, maximaal 3 flessen wijn uiteraard bijzondere informatie over de wijn en producent, proefnotities, wijn en spijs advies, en wat wij allemaal nog meer weten te vertellen.

 

Het is aan jou de keuze  dat de doos bij je thuis wordt bezorgd of je komt deze halen en combineer je dit gelijk met een bezoek aan onze winkel..

Bovendien gaat het lidmaatschap veel verder dan alleen wijn. Wij houden je maandelijks op de hoogte en ontdek je het verhaal van verschillende wijnhuizen, proefnotities, wijn en spijs suggestie, vrije entree op proeverijen te veel op om te noemen…

Onderstaand kan je kennis maken met de 3 abonnementen die wij aanbieden en bepalen welke het best bij jou past.

 

Dit abonnement is perfect voor de jong wijnliefhebber en biedt een gedegen kennismaking met regionale wijnen uit diverse landen van zowel de nieuwe als oude wereld. Elke doos bevat altijd drie verschillende soorten wij welke geschikt zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een informele wijn drinkt met een vriend of een elegant etentje organiseert, ons doel is om je een kennis te laten maken met goed afgeronde smaken waar kwaliteitswijnen je mee kunnen verrassen.

 Wij streven er naar om altijd drie verschillende basis niveaus te sorteren

De Borrelwijn: De makkelijke  wijn, maar dan wel een die boven zijn gewicht uitsteekt. Open deze toegankelijke wijn op een moment dat je zin hebt in een lekker en goed glas wijn! Oneerbiedig gezegd de”hapsapjaffa” wijn.

De Tafelwijn: Een wijn voor een mooi culinair avontuur met vrienden. Deze fles zal het eten, de gasten en de vrolijkheid van de avond naar een hoger nivo tillen. het is al waren de 1 + 1 = 3 wijn van deze box.

De Kelderwijn: De meest geavanceerde keuze. Dit moet in de kelder worden bewaard voor een tijd dat jullie allebei wat volwassener zijn.

“WINE ENTHUSIAST” is een twee maandelijks abonnement bevat drie flessen en kost € 75,00  per zending.

“MASTERCLASS” is voor kenners of voor degene die juist wat meer wil leren over wijn en bevat uitsluitend bijzondere wijnen van de meest prestigieuze wijnhuizen en makers. 

Naast de drie  premium flessen omvat het lidmaatschap exclusieve uitnodigingen en toegang tot speciale wijnevenementen. Met andere woorden: uw wijn bekwaamheid staat op het punt zich te vermenigvuldigen.

Het “MASTERCLASS” abonnement kost € 195,00 per  kwartaal en bevat 3 flessen per zending.

* Verzendingen vinden plaats in juni, september, december en maart

De “COLLECTORS” Wine Club is DE kans om al die moeilijk te vinden, limited edition en toegewezen wijnen aan te schaven en\of te proberen die we elk jaar in kleine hoeveelheden krijgen. Een kans om als eerste in de rij te staan voor de meest gewilde wijnen waar je misschien alleen maar over hebt gelezen.

Het “COLLECTORS” abonnement kost € 495,00 per kwartaal en het aantal flessen kan per zending variëren.

* Verzendingen vinden plaats in juni, september, december en maart

Heb ik je interesse gewekt en ben je net zo enthousiast geworden als ik neem dan contact met mij op, dan gaan wij er iets heel moois van maken waar je heerlijk van gaat genieten…

Groet Frank 

  • Aan deze abonnementen zijn geen verdere verplichtingen verbonden en zijn altijd met onmiddellijke ingang opzegbaar.

Contact

0621538173

Adres

Molecatenlaan 18b | 7339LM Ugchelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00u tot 17:30
Woensdag: 11:00u tot 17:30
Donderdag: 10:00u tot 17:30
Vrijdag: 10:00u tot 17:30
Zaterdag: 10:00u tot 17:00
Zondag: Gesloten