Frank & Erna

Wij houden van kwaliteit, blije gezichten en genieten. Wij geloven dat het leven net een beetje beter wordt met een goede borrel en een glas wijn in de hand. Dus laten we samen proosten op mooie momenten en herinneringen creëren die een glimlach op je gezicht toveren. Welkom bij onze wereld van plezier en genot! 🍷🎉

Fatma

Dit is Fatma, zij is het hart van ons productieteam. Achter de schermen is zij verantwoordelijk voor het maken van heel veel van onze heerlijke tapenades en olijven. Fatma is altijd in voor een grapje en staat voor iedereen klaar. Haar mini saucijzenbroodjes met een Thaise twist zijn echt een aanrader.

Annemarie

Annemarie is altijd te vinden op onze delicatessen afdeling. Hier maakt, verkoopt en adviseerd ze onze producten met veel plezier. Een borrelplank voor je feestje of een uitgebreide lunch op kantoor? Ze draait haar hand er niet voor om. Verder is ze gek op het maken van lijstjes en haar zelfgemaakte brownies zijn de beste die je ooit geproefd hebt.

Jorn

Jorn is weer terug op het Life’s Delicious nest en daar zijn we maar wat blij mee! Hij is overal inzetbaar en heeft twee rechterhanden. Zijn specialisme is echter onze mooie wijnboetiek. Nieuwe wijnen leren kennen, proeven en adviseren aan klanten dat is wat hij graag doet.

Bibi

Bibi is de nieuwste aanwinst binnen het Life’s Delicious team. Aan de hand van jouw wensen stelt ze graag het perfecte cadeau samen. Of het nu gaat om een verjaardag of een relatiegeschenk, ze maakt er altijd wat moois van. Door haar professionele fotografie opleiding laat ze onze producten stralen met haar camera. Bibi is gek op onze Italiaanse chocolade truffels met caramelvulling, die moet je echt eens proberen.